2012. szeptember 26., szerda

A király meztelen


Jutott eszembe először, amikor az Oltáskritikus Életvédők Szövetségével és annak elnökével összefutottam. Miután ezt többen is kimondtuk, beindult a gőzhenger és repültek az emberek; hogy az ellenvéleményeket így kiirtani okos dolog-e, azt mindenki döntse el maga. Ennek nyomán indult fricskaként ez az oldal és eleinte tényleg csak annyi volt a szándékom, hogy amikor lódításon kapom az oltáselleneseket  -tehát elég gyakran-, vitriolba mártom kritikusi töltőtollam.

Azonban Paramama hozzászólása rávilágított arra, hogy ide olyan szülők is betévedhetnek, akik a csipkelődős hangvételű recenzióknál többet akarnak. Sajnálatos tény, de a legtöbb magyar oltásellenes/oltáspárti oldalon egymástól másolgatják a -gyakran igen felületes- cikkeket, a hivatalok oldalain meg kínszenvedés bármit megtalálni; így tényleg nehéz a döntés, hogy melyik oldalnak is van igaza. Megpróbálom tehát úgy bővíteni az oldalt, hogy a hozzá hasonlók igényeit is kiszolgáljuk.

Más. A naturahirek.hu-n megjelent felhívás kapcsán írt bejegyzésem ment a kukába. Azt hiszem arra a szintre tényleg nem kéne lemenni, hogy azon élcelődjek, hogy még egy folyóirat nevének se tudnak utánanézni (azóta javították is).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése