2012. szeptember 12., szerda

Nyílt levél az Oltásvédelmi Kritikusok Szövetségéhez

Miután kivágtam az Oltáskritikusok Életvédelmi Szövetségének oldaláról, engedtessék meg nekem, hogy itt válaszoljak Labant Csabának és Szövetségének:

Szervusz Csaba!

Magam sem hittem, de eljött a nap, amikor becses személyem megérett arra, hogy kivágd az oldalról. Tudnod kell, hogy teljes mértékben egyetértek veled: érdemi vita helyett csak jobb eltakarítani szem elől a szövetség kritikusait. Az mondjuk más kérdés, hogy míg ezt Te rendszeresen felhánytorgatod az un. oltásmaffiának, amikor nem akarnak meghallgatni, azért a saját portádon te is szívesen élsz a lehetőséggel.

Nincs bennem harag és komolyan mondom, hogy boldog és sikeres munkát kívánok neked! Oldalon már nyilván nem fogunk összefutni, de elég széles az internet óceánja, így máshol leszek kénytelen reflektálni alkalomadtán szavaidra.

Üdvözlettel:
Péter

frissítve
Nem nekem címezve, de azért jött reakció, miután az egyik lelkes tag belinkelt:

Gondolom, Miholics Péter áll ezen ocsmányság mögött. Azért lett kihajítva, mert kötekedni jött ide, becsmérlő, provokáló megjegyzéseket tett.
Nincs időm és energiám minden trollal hosszasan eltársalogni. Oltassa magát nyugodtan nyomorékra, itt olyan szülők vannak, akik saját és más gyermekei iránt érzett felelősségtől vezérelve, szembefordulnak a törvényhozókat is bepalizó vakcinalobbi önkényével. Óriási üzlet a vakcinaipar, s az árat a kiszolgáltatott csecsemők, gyermekek fizetik meg, egészségükkel, életükkel. Ocsmány dolog, hogy egy falkányi léhűtő lohol a nyomomban, s a törvényesített állami maffia árnyékából öltögetik nyelvüket, vicsorognak... Ha szerintük az oltások védenek, és biztonságosak, akkor oltassák duplán, triplán a saját gyerekeiket, s saját magukat is...

Hölgyeim és Uraim, íme a béke utazó nagykövete, Labant Csaba! És most minden oltáspárti lesz szíves nyomorékra oltatni magát és kölykeit, köszöntük a figyelmet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése