2012. szeptember 12., szerda

ÁNTSZ genocídium

Roppant érdekes FB bejegyzés terjed mostanság a neten, engedtessék meg nekem, hogy idézzem:
ÁNTSZ-GENOCÍDIUM???!!!
Az ÁNTSZ koncepciós feljelentést próbált kreálni egy az E. Tibor által, az RTL-Klub "Fókusz" adásában ismertetett, higanytartalmú oltások bevonási javaslata miatt. E. Tibor kérte, hogy az ÁNTSZ által kezdeményezett tárgyalás jegyzőkönyvének egy példányát az ÁNTSZ hivatalos állásfoglalásaként adják át részére, mert a Parlament vezető szakbizottságai gyűjtik az aláírásokat a higanytartalmú, potenciálisan veszélyes gyermekkori oltások Magyarországról történő kivonása érdekében. A tisztifőorvos azonban úgy nyilatkozott: E. Tibor felejtse el, nincs jegyzőkönyv, majd erőszakos kivezettetést helyezett kilátásba, ha tovább ragaszkodik a jegyzőkönyvhöz, és nem távozik. Egy héttel azelőtt a városi tiszti főorvosnak E. Tibor átadta az Amerikai 2002-es Kormányhatározatot, a higanytartalmú oltások bevonásáról, amely bizonyította, hogy azok szövődményei potenciálisan veszélyesek, súlyos, megfordíthatatlan, a kisgyermekek tömeges autisztikus megbetegedését, illetve váratlan szívmegállásokat (bölcsőhalált) okozhatnak. Emellett más dokumentumokat is átadott, amelyek egyéb, a mumpsz – morbilli - rubeola oltások immunrendszert esetenként véglegesen károsító hatásairól szóló kutatási eredményeket tartalmaztak. E dokumentumok a világ vezető kaliforniai kutatóközpontjából származtak, ahol heti 20.000 ilyen irányú szakcikkeket dolgoznak fel, és a legnagyobb adatbázissal rendelkeznek. A tisztifőorvos közölte: nem érdekli, nem akarja megismerni, illetve tudomásul venni ezeket a kutatási eredményeket, és felszólította E. Tibort, hogy ezekről ne beszéljen senkinek, mert az országos ÁNTSZ ezeket az oltásokat még évekig fogja adni, és mivel ez egy katonai felépítésű szervezet, ő pedig félti az állását, emiatt nem segít a magyarországi kivonásukban. E. Tibor elmondta, hogy nem akarja titokban tartani, mert az egészségesnek induló, gyönyörűen fejlődő kislánya a higanyos oltásokat követő MMR oltás után súlyosan autistává, gyakorlatilag vegetatív lénnyé vált. Kutatásainak eredményeiről az RTL-Klub "Fókusz" műsora másnap felvételt készített vele. A beszélgetés a továbbiakban közel szó szerint így folytatódott a megyei tisztifőorvos és E. Tibor között.
- Nyomatékosan kérlek, hogy telefonálj nekik és mond le a tv-felvételt!
- Miért?
- Mert az anyák és a családok nem tudhatják meg, hogy higany van az oltásokban. Nem is hiszem el neked, sőt a diplomámat teszem rá, hogy a magyar oltóanyag nem tartalmazhat higanyt. A nemzetközi "thimerosal" vegyület, amit mutattál most nekem, és a szintén általad mutatott magyar oltóanyagokban lévő "thiomersal" szó nem egyezik meg, tehát a két vegyület nem lehet ugyanaz.
- Akkor ezt a beszélgetést folytassuk holnap.
A vegyészeti katalógus szerint a kérdéses vegyület nemzetközi neve Thimerosal; forgalomban lévő nevei: Thiomersal, Mercthiolat. Halálfej jelzésű szerves higany, vagyis a legmérgezőbb vegyületek egyike. A beszélgetés folytatása másnap, miután E. Tibor megmutatta a tisztifőorvosnak a szerves vegyületek atlaszából kimásolt dokumentumot.
- Tisztifőorvos: "Belátom most már, hogy megegyezik a két vegyület..."
AZ OLTÁSOK A MAI NAPIG FORGALOMBAN VANNAK!!!
Pár apró kérdés, ami felmerült bennem ezen bejegyzés olvasása közben:
  • "Az ÁNTSZ koncepciós feljelentést próbált kreálni" - Próbált, vagy ténylegesen volt feljelentés? Van rá bizonyíték?
  • "az ÁNTSZ által kezdeményezett tárgyalás jegyzőkönyvének egy példányát" - milyen tárgyalás? Kivel tárgyalt az ÁNTSZ és miről?
  • "Parlament vezető szakbizottságai gyűjtik az aláírásokat" - milyen szakbizottság? Kiktől gyűjtenek aláírást és mire? Azt amúgy nem is tudtam, hogy a szakbizottságok mostanában aláírásgyűjtéssel is foglalkoznak, tudtommal ezt eddig inkább a civil szervezetek művelték.
  • "majd erőszakos kivezettetést helyezett kilátásba" - honnan akarták kivezetni? Nem akarok a szavakon lovagolni, de mi az az erőszakos kivezetés?
  • "átadta az Amerikai 2002-es Kormányhatározatot, a higanytartalmú oltások bevonásáról" - miféle határozat? Én sajnos nem találtam erre vonatkozó információ, de megjegyzem, hogy még 2002-ben is vezettek be Thimerosal tartalmú vakcinát az Egyesül Államokban. Kicsit fura, hogy bevontak valamit, de közben meg kiadják.
  • "Emellett más dokumentumokat is átadott" - milyen dokumentumokat?
  • "E dokumentumok a világ vezető kaliforniai kutatóközpontjából származtak, ahol heti 20.000 ilyen irányú szakcikket dolgoznak fel" - Kutatóközpont neve? Mivel foglalkoznak, miben világelsők? A heti 20.000 szakcikket csöppet erősnek érzem, kicsit megszaladtak azok a nullák.
  • "s mivel ez egy katonai felépítésű szervezet" - magam előtt látom, ahogyan az SS egyenruhában feszítő tiszt vészjósló tekintettel az arcán, németesen pattogó szavakkal elmondja, hogy ők egy katonai felépítésű szervezet. Most hogy kiröhögtem magam, hadd kérdezzek már vissza: mi az a katonai felépítésű szervezet?
  • "- Mert az anyák és a családok nem tudhatják meg, hogy higany van az oltásokban." - még a végén kiderül, hogy Dr. Mengele azért fél az anyák haragjától. Amúgy mókás, hogy az említett orvos szerint nincs benne higany, de azért a szerzőt arra kéri, hogy ne mondja el, hogy mégis.
  • "Halálfej-jelzésű szerves higany, vagyis a legmérgezőbb vegyületek egyike" - Az etil-higany antibakteriális, gombaölő hatással bír, nagy mennyiségben valóban mérgező, de kis mértékben gyógyszer. Az arzén és a foszfor is "halálfej jelzésű" anyag, de szervezetünknek kis mértékben mégis szüksége van rá.
Azt hiszem ez az írás jól példázza, hogy milyen az, amikor tények nélkül, féligazságokra és mendemondákra építve az oltásellenes lobbi elkezdi verni az asztalt.

További források:
http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/09/05/antsz-genocidium/
http://rekreator.hu/antsz-genocidium/

8 megjegyzés:

  1. "Nem is hiszem el neked, sőt a diplomámat teszem rá, hogy a magyar oltóanyag nem tartalmazhat higanyt. A nemzetközi "thimerosal" vegyület, amit mutattál most nekem, és a szintén általad mutatott magyar oltóanyagokban lévő "thiomersal" szó nem egyezik meg, tehát a két vegyület nem lehet ugyanaz." Tehát azért mondja, hogy nem tartalmazHAT Hg-t az oltás, mert azt hiszi, hogy a két vegyületnév mögött nem ugyanaz a vegyület van. Másnap:"Belátom most már, hogy megegyezik a két vegyület." Innentől már tudja, hogy tartalmaz Hg-t. De "az anyák és a családok nem tudhatják meg, hogy higany van az oltásokban." ez a mondat elárulja, hogy előtte is tudta, hogy az oltásokban higany van. Össze-vissza beszél, próbálja menteni az irháját. Egyébként pedig milyen dolog már az, hogy "nem tudhatják meg, hogy higany van az oltásokban."??? A páciensnek joga van tudni, hogy mit szúrnak bele! Minden információhoz, tájékoztatáshoz joga van.Informált beleegyezés kell minden eü. beavatkozáshoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. A levél és a telefonbeszélgetés hitelessége máig kétséges számomra.
      2. A tiszti főorvos (és nem Tisztifőorvos) nyugodtan a diplomáját tehette volna a kérdésre, ugyanis se az említett, sem más oltóanyag soha sem tartalmazott higanyt. Erről a következő bejegyzésemben bővebben írok, de maradjunk annyiban, hogy itt arról van szó, hogy valaki ellógta az általános iskolai kémia órákat.

      Törlés
  2. A higany alatt nyilvánvalóan a thiomerzált nevü Hg vegyületet értette a doktor úr! Kezdettől erről volt szó.
    Ne lovagoljon ezen az egy szón. Tehát az anyák miért nem tudhatják meg, hogy Hg vegyület van az oltásban? Különösen, ha az nem is mérgező (Ahogy állitják.), akkor miért kell titkolni?

    Mi van akkor, ha mégis hiteles a telefonbeszélgetés és a levél..? (Ennek biztosan utána lehetne járni.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A doktor úr akkor elég slendriánul fogalmaz.

      Nem kell titkolni semmit, de nem szabad lódítani sem, márpedig a higany-Thiomersal esetében pontosan ez történik. Azzal, hogy demagóg módon folyamatosan a higanyt hangsúlyozzuk -amiről köztudott, hogy veszélyes anyag-, azt erősítjük, hogy itt ugyanolyan veszélyes vegyülettel állunk szemben.

      Amennyiben igaz, akkor a tisztiorvos felkészültsége és stílusa elég szánalmas.

      Törlés
    2. Tisztelt Sámán!

      Először is nagyon örülök, hogy létrehoztál egy olyan blogot, ami a "másik oldalon" áll. A kisfiamnak most lesz esedékes a védőoltás és próbálok objektív véleményt alkotni ezzel kapcsolatban (nem egyszerű...).
      Én egy kis kutatás után megtudtam, hogy ki a cikkben szereplő orvos. Beszéltem vele, a cikket ő készítette a FUSZ egyik riporterével, miután a fent említett dolgok megtörténtek. Több, mint hat éve pereskedik az ÁNTSZ-szel és mindenét elvesztette! Ráadásul mindkét gyerekének komoly betegsége van (a kisebb autista). Egyébként nem sokkal az ügy kirobbanását követően felhasználták még a maradék DPwT oltást és utána helyettesítették a DPaT oltással. Most, hogy melyik biztonságosabb és miért, az egy másik téma. De annyi bizonyosan elmondható, hogy valami nagyon bűzlik a védőoltásokkal kapcsolatban. Természetesen, ha a Doktor Úr hazudik, akkor én is, de azt elmondhatom róla, hogy ha minden orvos csak fele ennyire lenne elhivatott, akkor nem kellene azon vitázni, hogy hasznosak-e a védőoltások.

      Törlés
  3. Igen, némiképp slendriánul.

    Nem kell titkolni semmit, azaz nem kéne. De akkor ő miért titkolózik? (Most feltételezzük, hogy hiteles a szöveg.)
    Ha annyira nem veszélyes a thiomerzál, akkor meg pláne miért kell titkolni?
    Egyébként pedig hol van arra független és nem manipulált bizonyíték, hogy nem veszélyes??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem rossz helyen kérdezel bizonyos dolgok kapcsán, mert én nem vagyok járatos az ÁNTSZ berkeiben.

      Utolsó kérdésedre egy ezt követi bejegyzésben megkapod a választ.

      Törlés
  4. A FUSZ oldalán több információ, 3 részes anyag van e témában. Feltételezem a több honlapon megtalálható rövidebb cikk innen indult el.


    VálaszTörlés